Advokatfirmaet

Koch / Christensen Advokatfirma er grundlagt i 1990 af advokaterne Torben Koch og Jens Christensen og arbejder inden for hovedområderne erhvervsretstrafferet og politiret.

 

Kontoret rummer viden der går på tværs af brancher og landegrænser inden for både offentlige- og privatretlige problemstillinger. Og fra start har det været ambitionen at skabe et dynamisk advokatfirma, hvor hver enkelt medarbejder bidrager med specialviden. Det tror vi på skaber de bedste resultater.

 

Samarbejdet med vores klienter baseres på en åben dialog gennem hele sagsforløbet for at sikre, at vi starter i klienternes verden og tager udgangspunkt i deres behov. Vores mål er at rådgive og aldrig alene at levere en sagsbehandling.

 

Vi er i dag et mindre advokatfirma centralt beliggende på Sankt Annæ Plads i København med otte advokater, der alle har lang erfaring med juridisk rådgivning. Det er fortsat vores ambition at vokse og tilføje nye kompetencer uden at gå på kompromis med vores grundlag.

Arbejde hos os

Hos Koch/Christensen bliver du en del af en ambitiøs, målrettet og samtidig uformel organisation.

 

Vi sikrer den faglige udvikling gennem afvekslende arbejdsopgaver, sparring på tværs af fagområder og konstant opdatering af vores teknologiske platforme. Herudover tilbyder vi attraktive ansættelsesforhold.

 

Vi ansætter løbende. Ansøgning som advokat eller advokatfuldmægtig sendes til advokat Torben Koch. Ansøgning til stilling som sekretær eller jurastuderende sendes til administrationschef Flemming Kristiansen.